Primarul din Crevedia și-a făcut 16.500 lei salariul, creștere cu 6.200 lei cu ajutorul PSD

Primarul din Crevedia și-a făcut 16.500 lei salariul, creștere cu 6.200 lei cu ajutorul PSD

Primarul din Crevedia, Florin Petre, si-a marit salariul la 16.500 lei, el crecandu-si astfel venitul din bani publici cu 6.000 lei. Petre a putut sa isi creasca salariul cu 70% cu ajutorul consilierilor PSD, in conditiile in care Marcel Ciolacu a pretins ca primarul va fi exclus din partid.

Decizia a fost luata joi seara, toti consilierii PSD votand pentru marirea salariilor. Acestia au sustinut ca salariile in primarie nu au mai fost majorate din 2019, scrie Newsweek.

In proiectul de hotarare, majorarea salariului primarului din Crevedia, cu 70%, a fost motivata prin „riscul de diminuare a capacitatilor administrative a autoritatilor locale” si „degradarea constanta a portofoliului de personal”.

Alte salarii majorate in primaria din Crevedia:

– 11.500 lei brut/luna va lua secretarul primariei;
– 11.500 lei brut/luna va incasa arhitectul sef;
– intre 9000 si 10.000 de lei vor incasa expertul, inspectorul si consilierul;
– 8200 de lei brut vor avea soferul si electricianul;
– 7400 de lei brut va fi salariul muncitorului calificat;
– 6100 de lei brut va fi salariul muncitorului necalificat;
– 8900 de lei brut va fi venitul lunar al consilierului personal al primarului.

Primarul din Crevedia este cunoscut și pentru averea impresionantă pe care o deține. Edilul deține numeroase terenuri și afaceri situate în apropierea stației GPL care a explodat.„Stiam ca a fost inchisa dupa adresa de la ISU. Nu este in competenta Primariei sa faca verificari, si daca nu am primit nicio sesizare… ca s-a vehiculat la presa. Nu avem nimic scris la Primarie.” declara Florin Petre pentru Pro Tv.La acel moment, Florin Petre declara că nu știe că stația GPL de la ei din localitate era în funcțiune. În total, edilul deține 14 terenuri. Potrivit declarației de avere a primarului din anul 2022, familia primarului câștiga un milion de lei.

Primarul din Crevedia este cunoscut și pentru averea impresionantă pe care o deține. Edilul deține numeroase terenuri și afaceri situate în apropierea stației GPL care a explodat.

„Stiam ca a fost inchisa dupa adresa de la ISU. Nu este in competenta Primariei sa faca verificari, si daca nu am primit nicio sesizare… ca s-a vehiculat la presa. Nu avem nimic scris la Primarie.” declara Florin Petre pentru Pro Tv.

La acel moment, Florin Petre declara că nu știe că stația GPL de la ei din localitate era în funcțiune. În total, edilul deține 14 terenuri. Potrivit declarației de avere a primarului din anul 2022, familia primarului câștiga un milion de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *