Rezultatul analizelor de sânge confirmă că Dorian Popa era sub influența drogurilor la volan

Rezultatul analizelor de sânge confirmă că Dorian Popa era sub influența drogurilor la volan

Dorian Popa, cunoscut influencer în rândul tinerilor, se afla sub influența canabisului la volan, când a fost oprit în trafic în urmă cu o săptămână.

IPJ Ilfov a comunicat, sâmbătă, că în 27 octombrie, la 21:15, un echipaj de la Rutieră a oprit în trafic, în localitatea Domnești, un bărbat care a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive:

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Informația a fost confirmată și de Sindicatul Europol, care a revenit cu un mesaj ironic pe pagina de socializare.

„Pentru toți cei care ne-au certat pentru clarificările legate de incidentul cu Dorian Popa, lăsăm mai jos dovada vie (poza) că scenariul anticipat s-a îndeplinit.

Azi a fost finalizat și raportul toxicologic realizat de Institutul Național de Medicină Legală iar rezultatul se pare că nu a fost influențat de cursul euro.

S-a confirmat prezența în organism a cannabisului, și nu…nu e de la inhalarea involuntară de la alți fumători”, a transmis Sindicatul Europol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *