Dorian Popa, prins la volan sub influenţa canabisului

Dorian Popa, prins la volan sub influenţa canabisului

Dorian Popa ar fi fost prins la volan sub influența canabisului.Influencerul a fost testat în Domneşti și însoțit ulterior la spital pentru recoltare de probe biologice.

Polițiștii i-au suspendat permisul vedetei și i-au deschis un dosar penal.

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive„, conform IPJ Ilfov.

Până în momentul de faţă, Dorian Popa n-a avut nicio reacţie pe canalele sale din Social Media referitoare la această problemă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *