Femeia de 60 de ani peste care a căzut o contabilă de la etajul 5 a murit. Supraviețuitoarea s-a ales cu răni ușoare la o mână

Femeia de 60 de ani peste care a căzut o contabilă de la etajul 5 a murit. Supraviețuitoarea s-a ales cu răni ușoare la o mână

Femeia de 60 de ani, peste care a căzut contabila care s-a aruncat de la etajul 5, a ajuns în stare gravă la spital. Aceasta nu a supraviețuit, fiind declarat decesul.

Teribilul accident s-a petrecut miercuri dimineață, în zona Unirii din București. Victima, o femeie de 60 de ani care locuia în zonă, se plimba pe trotuar în momentul în care contabila de 43 de ani a decis să-și pună capăt vieții, aruncându-se de la etajul 5 al clădirii unde avea biroul.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Momentul șocant al impactului a fost filmat de o cameră de supraveghere. Femeia care a căzut de la etajul 5 al unui bloc de pe Bulevardul Unirii nimereşte în plin o trecătoare şi o zdrobeşte pur şi simplu de asfalt. O altă trecătoare, care era să fie şi ea izbită, se dă panicată înapoi. Trec doar câteva secunde până când contabila de 43 de ani îşi revine din şoc şi începe să se mişte. Victima ei, în schimb, o femeie de 60 de ani, zace în continuare pe trotuar, potrivit observatornews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *