Trei doctoriţe s-au luat la păruială într-una din secţiile de Infecţioase ale Spitalul Judeţean din Oradea

Trei doctoriţe s-au luat la păruială într-una din secţiile de Infecţioase ale Spitalul Judeţean din Oradea

Incident pe cât de rar, pe tot atât de jenant la una dintre cele două secţii de Infecţioase ale Spitalului Judeţean din Oradea.

Trei tinere doctoriţe, rezidente în cadrul secţiei Infecţioase II, condusă de dr. Andrei Csep, s-au luat la păruială, miercuri, sămânţa de scandal fiind o suită de mesaje trimise de una pe grupul de WhatsApp comun.

„Au început, de faţă cu colegii, să strige una la alta şi apoi să se lovească”, a descris scena o sursă a BIHOREANULUI, adăugând că după câteva minute au fost despărţite de şeful secţiei.

„Una dintre rezidentele implicate este originară din Oltenia, una este din Maramureş, iar una e bihoreancă, din Băiţa, de lângă Nucet. Se pare că incidentul a pornit de la un mesaj trimis de una dintre ele pe grup, iar celelalte două au reacţionat cu agresivitate. S-a ajuns la păruială, până le-a despărţit dr. Csep”, a declarat managerul spitalului, dr. Gheorghe Carp.

Contactat, la rându-i, dr. Andrei Csep a evitat să comenteze incidentul, afirmând că nu a fost propriu zis „o bătaie”, dar l-a confirmat şi a declarat că va propune o măsură disciplinară împotriva uneia dintre doctoriţe.

„Voi propune mutarea ei la cealaltă secţie”, a spus dr. Csep, lapidar, fără a nominaliza cele trei doctoriţe rezidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *