ȘOCANT! Fostul şef al Direcției Agricole Sibiu, ucis de propriul fiu. Tânărul era consumator de droguri şi a fost recent externat de la Psihiatrie

ȘOCANT! Fostul şef al Direcției Agricole Sibiu, ucis de propriul fiu. Tânărul era consumator de droguri şi a fost recent externat de la Psihiatrie

Fostul șef al Direcției Agricole Sibiu a fost ucis în bătaie, în casă, iar suspect de omor este chiar fiul său, de 25 de ani. Tânărul locuia împreună cu părinții și ar fi săvârșit crima aflat sub influența drogurilor.  

Liviu Nicolae Nemțiu, un bărbat în putere, de 50 de ani, a murit ca urmare a loviturilor de pumni și picioare date de fiul său, duminică noapte, în jurul orei 3, au stabilit procurorii.

Mihaela Ruginosu, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu: ”Suspectul se afla sub inflența substanțelor interzise și era cunoscut cu afecțiuni psihice. S-a dispus efectuarea unei expertize medicolegale psihiatrice”.

Fostul șef al Direcției Agricole Sibiu avea o relație tensionată cu fiul său, consumator de droguri. În urmă cu doi ani, tânărul a fost internat, în ciuda voinței sale, la spitalul de psihiatrie.

Era agitat, agresiv, nu mai dormea și nu se hrănea. O comisie de specialitate a stabilit că putea să-și facă rău oricând, ori să devină un pericol pentru alții, dacă nu urmează un tratament.

Bărbatul ucis mai are doi copii, ambii majori, care nu au probleme cu drogurile. Tânărul inculpat pentru omor a fost reținut. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *