Raechelle Chase, influencer şi mamă a 5 copii, a murit subit

Raechelle Chase, influencer şi mamă a 5 copii, a murit subit

O femeie în vârstă de 38 de ani, pasionată de fitness și bodybuilding, mama a cinci copii, s-a stins din viață subit. Cauza morții nu se cunoaște deocamdată, potrivit Daily Mail.

Raechelle Chase, în vârstă de 38 de ani, din Noua Zeelandă, avea aproape 1,4 milioane de urmăritori pe Facebook, acolo unde făcea publice nu doar imagini în costum de baie, în cadrul cărora își etala trupul perfect, ci oferea și sfaturi de nutriție și fitness.

Potrivit Daily Mail, femeia, care era mama a cinci copii, inclusiv a unor gemeni de doar șapte ani, s-a stins din viață la începutul acestei luni, dar cauza morții nu a fost făcută publică.

Vestea trecerii ei în neființă a stârnit numeroase reacții printre fanii ei, iar Anna, fiica ei cea mare, a făcut public un mesaj emoționant: „Ne-a sprijinit, a avut o inimă bună și a avut mereu cele mai bune sfaturi pentru noi. A fost o femeie fantastică, cu o ambiție uriașă, ce a inspirat milioane de oameni din toată lumea”.

Pe lângă faptul că era un influencer cunoscut, Raechelle a fost prima femeie din Noua Zeelandă care s-a calificat la un eveniment de culturism Olympia. De asemenea, ea a apărut pe coperta multor reviste.

Raechelle Chase a postat pe reţelele de socializare pentru ultima oară pe 30 septembrie. „Să te dezvolţi poate fi dureros, schimbarea poate fi dureroasă, dar nimic nu este la fel de dureros ca sentimentul că eşti blocat acolo unde nu îţi e locul”, a scris ea pe Insta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *