REVOLTĂTOR: Un șofer ucrainean beat a condus în zig-zag o autocisternă pe Autorstrada Soarelui

REVOLTĂTOR: Un șofer ucrainean beat a condus în zig-zag o autocisternă pe Autorstrada Soarelui

Imagini revoltătoare surprinse de o cameră de bord pe Autostrada Soarelui. Un șofer ucrainean beat a condus haotic o autocisternă pentru motorină.

La data de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrăzi – Biroul de Poliție Autostrada A2 au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către mai mulți participanți la trafic, cu privire la faptul că o cisternă circulă haotic pe Autostrada A2, pe sensul către Constanța. Din informațiile primite în timp real, cu privire la poziția vehiculului, s-a reușit interceptarea acestuia în spațiul de servicii de la km 49”, conform unui comunicat al Poliției.

Astfel, oamenii legii și-au dat seama că la volanul TIR-ului se afla un ucrainean, în vârstă de 43 de ani.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, însă acesta a refuzat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, ulterior, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași. Totodată, menționăm faptul că vehiculul era destinat traNsportului de motorină, iar la momentul identificării era fără încărcătură”, conform surse citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *