Căutări ample în Gorj pentru prinderea unui individ înarmat. Acesta a împușcat un bărbat din Turcinești

Căutări ample în Gorj pentru prinderea unui individ înarmat. Acesta a împușcat un bărbat din Turcinești

Sunt filtre în partea de nord a județului Gorj și în special în comuna Turcinești, pentru prinderea individului care a împușcat un bărbat de 49 de ani. Suspectul are 52 de ani, este înarmat cu un pistol și este din comuna Dănești, de lângă Târgu Jiu. Nu mai puțin de 80 de jandarmi și polițiști sunt mobilizați în acest moment și participă la căutări în special în satul Rugi, din Turcinești.

Bărbat căutat pentru comiterea unei tentative de omor

Un elicoper MAI survolează zona pentru căutarea bărbatului care a împușcat un gorjean. Suspectul era deja dat în urmărire.Un elicopter al MAI este folosit pentru căutarea bărbatului care a împușcat un gorjean. Elicoperul survolează satele Rugi și Horezu, din comuna Turcinești, unde se presupune că se ascunde suspectul. Este vorba de Petre Stăncioi, de 52 de ani. Bărbatul fusese dat în urmărire generală, fiind condamnat definitiv la închisoare cu executare pentru șantaj.

„Având în vedere cazul de agresiune prin împușcare din județul Gorj, de la data de 14 iulie 2023, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul IGPR este abilitat să comunice următoarele:Din dispoziția conducerii IGPR, efectivele de polițiști care îl caută pe bărbatul bănuit au fost suplimentate, astfel că, în sprijinul celor de la Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, acționează colegi din județele limitrofe, precum și specialiști din Aparatul Central al Poliției Române.De asemenea, jandarmii din Gorj care sunt angrenați în căutări sunt sprijiniți de jandarmii din județele învecinate și de la o grupare mobilă de jandarmi.Totodată, căutările sunt efectuate cu ajutorul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor InterneRugăm cetățenii care îl văd pe bărbatul căutat să nu intervină și să ne apeleze de îndată, la 112!”, conform IPJ Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *