Iulian Capsali: STUDIU DE CAZ A3 (CNN). Din păcate, Răzvan Dumitrescu, e de nerecunoscut

Iulian Capsali: STUDIU DE CAZ A3 (CNN). Din păcate, Răzvan Dumitrescu, e de nerecunoscut

De Iulian Capsali

STUDIU DE CAZ A3 (CNN)


Înainte de plandemie, A3 făcea opoziție, era o voce a împotrivirii față de Sistem/Statul Paralel și a securismului odios impus de turnătorul bețiv Petrov, care a pus țara la mezat doar ca să-și salveze interesele enorme personale și de haită.


Erau căderi „tactice” în preajma proceselor lui Voiculescu, care probabil credea că o să-i ajute la sentință. Nu i-au ajutat.

În plandemie, au jucat la dublu. O lungă perioadă la început au cântat în corul spaimelor apocaliptice în care moartea era inevitabilă, via ATI. Pe Răzvan Constantinescu l-au tocat ușor, pe Flavia Groșan au ajutat-o la greu, Carmen Tănase spărgea tot narativul cu mintea ei brici.

Când a început lumea să se revolte în toată țara, s-au dat cu poporul. De fapt, era ordin ca să fie scos USR-ul de la guvernare. Am pus și eu umărul, fiind de câteva ori invitat în studio.

Cel care ținea steagul sus în tot acest timp a fost Răzvan Dumitrescu, care era tocat cu amenzi de gunoaiele Soros de la CNA.

A venit războiul, brusc s-a terminat plandemia. De acolo, A3, care a fost pusă sub tutela postului Deep State CNN – complet decredibilizat în ultimii ani și într-o cădere enormă de public în SUA și nu numai – a devenit varianta hard a unei oficine de propagandă.

Diferența de stil față de UM DIGI24 este de generice.
A3-CNN a devenit o vomă propagandistică, iar rating-ul e în picaj maxim.

Dar probabil că globaliștii americani i-au asigurat că au nevoie de un front compact al propagandei, deci nu mai contează publicul.

Din păcate, Răzvan Dumitrescu, pe care îl respect mult încă din 2000, pe când eram colegi la B1tv, e de nerecunoscut…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *