Cutremurător! Fetiță de cinci săptămâni, abandonată de mamă pe un câmp

Cutremurător! Fetiță de cinci săptămâni, abandonată de mamă pe un câmp

Angajații primăriei comunei Șeica Mare au făcut o descoperire șocantă, marți dimineață, pe un câmp din zona localității Boarta. Aceștia executau o lucrare publică în zonă și, la un moment dat, au observat un copil într-un șanț. Micuța, o fetiță în vârstă de 5 săptămâni, fusese abandonată de mama ei, în urma unui scandal cu concubinul. Oamenii legii au demarat o anchetă. Din fericire, bebelușul este bine, primind îngrijiri medicale la spital.

DGASPC Sibiu va cere decăderea din drepturile părintești în cazul mamei care și-a abandonat bebelușul. Acesta a declarat, de asemenea, că nu mai dorește să se ocupe de creșterea fetiței sale de numai cinci săptămâni.

Angajații primăriei Șeica Mare au găsit, marți dimineața, într-un șanț de la marginea satului Boarta, un bebeluș în vârstă de 5 săptămâni, abandonat în această zonă. „Noi aveam lucrări publice în această zonă, între satele Calvaser și Boarta. Angajații primăriei s-au deplasat acolo pentru efectuarea lucrărilor și au găsit un bebeluș abandonat. Are aproximativ 5 săptămâni. Din fericire, copilul este în viață, a fost transportat la spital în Mediaș pentru îngrijiri”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Nicolae Șușa, primarul comunei Șeica Mare.

Potrivit primarului, mama copilului are aproximativ 22 ani și este din Târnava. Ea locuia în concubinaj cu un bărbat în Boarta. În urmă cu câteva zile, aceștia s-au certat, femeia susținând că a fost bătută, astfel că a decis să fugă cu bebelușul și să îl abandoneze. „Mama copilului are 22 ani. Am demarat o anchetă internă împreună cu Direcția de Asistență Socială de la Primărie și am găsit-o la prima oră. Am chemat poliția și am ținut-o acolo până la sosirea organelor. Femeia a spus că a abandonat bebelușul și a plecat din cauza că a fost bătută de concubin”, a mai spus primarul. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *