Liviu Dragnea : E o bătaie de joc cu Programul Tomata. Tot ce am lăsat eu au vrut să distrugă ca să nu fie nimic de la mine

Liviu Dragnea : E o bătaie de joc cu Programul Tomata. Tot ce am lăsat eu au vrut să distrugă ca să nu fie nimic de la mine

Liviu Dragnea susține că un program promovat de el a fost distrus de actuala guvernare.El s-a referit la Programul Tomata.

„E o bătaie de joc cu Programul Tomata. Tot ce am lăsat eu au vrut să distrugă ca să nu fie nimic de la mine. Pe unele le-au repornit… În cadrul Proiectului Tomata, eu lăsasem 3000 euro pe mia de metri pătrați pentru cine cultivă roșii. Acum au venit și au zis că măresc la 4000 euro, dar măresc pe producător. Adică dacă omul ăla are 4000 metri pătrați de solarii, primește 1000 euro pe mia de metri pătrați, adică de trei ori mai puțin. 

Pe vremea mea, oamenii și-au extins solariile pentru că acesta era interesul. Ajunsesem la peste 100.000 tone de roșii în 2018 care intraseră pe piață. Vorbesc de roșii românești. Ajungeam la peste 200.000… Programul urma să se dezvolte astfel: primeau 6000 euro dacă acceptau să facă solarii încălzite. Guvernul le-ar fi dat centralele respective și banii pentru folia aceea specială care se folosește, urmând ca oamenii să mențină această producție”, a zis Liviu Dragnea la DC News, în emisiunea lui „Ce se întâmplă”, realizată de Răzvan Dumitrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *