Tudor Chirilă: ”Preşedintele în exerciţiu al României s-a dovedit un ticălos fără scrupule”

Tudor Chirilă: ”Preşedintele în exerciţiu al României s-a dovedit un ticălos fără scrupule”

Actorul și muzicianul Tudor Chirilă îl critică dur pe preşedintele României, Klaus Iohannis, despre care spune că este un ”ticălos fără scrupule”. 

Într-un mesaj postat pe blogul personal, Chirilă se arată extrem de nemulţumit de faptul că ”la cinci ani de la protestele din Piaţa Victoriei şi la patru ani de la protestele din 10 august suntem într-o situaţie mai nasoală decât atunci”.

Artistul spune că ”măcelărirea legilor justiţiei” nu s-a reparat nici acum, iar Klaus Iohannis – care a câştigat mandatele de preşedinte al ţării printr-un mesaj anti PSD – s-a dovedit a fi acum ”un ticălos fără scrupule care nu a avut niciun fel de problemă să gireze refacerea USL”.

”Măcelărirea legilor justiţiei, trâmbiţată de toate partidele din opoziţie (care s-au folosit de protestele din 2017), nu s-a reparat. Desfiinţarea secţiei speciale s-a făcut de mântuială fără respectarea recomandărilor Comisiei de la Veneţia. Pensiile speciale au crescut în unele cazuri, nici gând să se procedeze la eradicarea acestei anomalii discriminatorii, iar preşedintele în exerciţiu al României care a fost votat de un număr mare de români ca alternativă la PSD şi pentru că şi-a construit discusul electoral pe critica constantă a PSD, s-a dovedit un ticălos fără scrupule care nu a avut niciun fel de problemă să gireze refacerea USL şi să instaleze din partea PNL premieri marionete, cozi de topor, dispensabili când şi-au îndeplinit misiunea” – scrie Tudor Chirilă pe blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *