Polițiști corupți implicați în MAFIA LEMNULUI!Percheziții la IPJ Alba.

Polițiști corupți implicați în MAFIA LEMNULUI!Percheziții la IPJ Alba.

Procurorii DNA au descins, joi, la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Alba si la alte 10 posturi de politie din judet, unde s-au efectuat perchezitii intr-un dosar de coruptie in care sunt vizati mai multi politisti care ar fi oferit protectie afaceristilor implicati in “mafia lemnului”. Alte 40 de perchezitii au vizat persoane fizice si juridice.

Comunicatul DNA:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba Iulia efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate corupției și de fraudare a fondurilor europene, comise în cursul anilor 2021 și 2022.

În cursul zilei de 09 iunie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în 50 de locații situate pe raza județului Alba, din care 10 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Poliției Române, Direcției Generale Anticorupție, Direcției de Operațiuni Speciale și Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *