Şeful PSD Iaşi vrea alegeri anticipate: ‘Mihai Chirica şi Costel Alexe să-şi dea demisia’

Şeful PSD Iaşi vrea alegeri anticipate: ‘Mihai Chirica şi Costel Alexe să-şi dea demisia’

„Singura şansă pentru Iaşi este ca Mihai Chirica şi Costel Alexe să-şi dea demisia şi să fie alegeri anticipate”, a susținut senatorul Maricel Popa, seful PSD Iași.

Şeful social-democraţilor ieşeni a precizat că nu contează care partid va câştiga alegerile anticipate la Iaşi, explicând că „nu mai putem trăi cu suspiciuni de corupţie”.

„Singura şansă pentru Iaşi este ca Mihai Chirica şi Costel Alexe să-şi dea demisia şi să fie alegeri anticipate până la sfârşitul anului. Nu poţi condamna un milion de ieşeni. Cei doi sunt nefrecventabili, nu îi mai primeşte nimeni când se duc la vreun minister”, a afirmat duminică, într-o conferinţă de presă liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa.

„Chirica şi Alexe trebuie să înţeleagă că este cazul să plece. Ar fi un gest de onoare după ce au strâns împreună şapte dosare”, a declarat senatorul PSD Maricel Popa.

Primarul Iaşiului Mihai Chirica este implicat în mai multe dosare, cele mai multe având legătură cu afaceri imobiliare. El a fost pus sub control judiciar în această lună de către procurorii DNA, însă măsura i-a fost riduicată de către instanţă, astfel că edilul şi-a putut relua activitatea în primărie.

La rândul său, DNA a dispus vineri urmărirea penală faţă de preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, şi faţă de alte două persoane din cadrul CJ Iaşi, într-un dosar care vizează detaşarea unui consilier de la Consiliul Judeţean pe o funcţie de conducere la Şcoala Populară de Artă, conform bugetul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *