Aurelian PAVELESCU: DISCURS DE SLUGĂ AL LUI RAREȘ BOGDAN ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN CĂTRE EMANUEL MACRON, PREȘEDINTELE FRANȚEI! NU VĂ MAI SĂTURAȚI, TRĂDĂTORILOR?

Aurelian PAVELESCU: DISCURS DE SLUGĂ AL LUI RAREȘ BOGDAN ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN CĂTRE EMANUEL MACRON, PREȘEDINTELE FRANȚEI! NU VĂ MAI SĂTURAȚI, TRĂDĂTORILOR?

Rareș Bogdan, un semidoct care nu încetează să facă pe vedeta, o pițipoancă, tocmai a citit în PE o scrisoare către Macron, România fiind prezentată ca o colonie. O batjocură împotriva istoriei și demnității naționale.

Să vedem ce-a spus Rareș al lor. Că România datorează Franței cam toată istoria sa, începând cu secolul al XIX-lea, fiind citați Edgar Quinet, Julles Michelet, Napoleon al III-lea și generalul Henri Berthelot. Și, desigur, rolul de ”avocat” al României în ultimele două decenii, în cadrul UE.

În acest context, dl. Rareș îi cere lui Macron să ne dea voie și în spațiul Schengen, cu toate că România îndeplinește de mult condițiile de admitere, potrivit tratatului!

Dar, ce cuvinte folosești dl. Rareș? ”Domnul președinte, interveniți încă o dată în istoria noastră! Îndatorați-ne încă o dată!” Cum adică să intervină, când este vorba despre dreptul nostru legitim de stat membru care și-a îndeplinit obligațiile? Ce, suntem la mâna lui Macron, hahalero! Și, cum adică ”să ne îndatoreze încă o dată”? Care ar fi prețul acestei datorii? Câte miliarde? Sau vreo funcție de președinte, prim-ministru, ceva ape, aer și pământ?

Scrisoare continuă, cu o cerșeală dezgustătoare, ca Macron să rezolve și problema cu ”extremismul” și ”anti-UE” internă, făcând referire evident la războiul personal pe care îl are cu liderul AUR George Simion! Și, totodată, punând la zid toată mișcarea suveranistă din România, care vrea să salveze ce se mai poate salva dintr-o țară dezintegrată de globaliști! Ce vrei, dle Rareș, să dea Macron un telefon să fie arestat Simion? De ce n-o rezolvi cu Simion bărbătește, într-un dialog în direct? Și cam cât ar costa o asemenea intervenție, câți bani și avantaje, carevasăzică, pentru ”investitorii” francezi?

La final, dl. Rareș numește îl numește pe Macron însuși, iar nu Franța, ”Fratele cel mare” al ”nostru”, într-un gest de slugărnicie absolută, pupatul mâinii și pulpanei în mod explicit. Nici măcar Franța, pentru că ”suntem o națiune independentă!”, așa a spus Kogălniceanu, iar nu dl. Rareș!

În contextul conflictului SUA, UE – Rusia cu privire la Ucraina, înțeleg că Macron, ”Fratele mai mare” al lui Rareș Bogdan, iar nu al ”nostru”, vrea să trimită trupe franceze pe teritoriul României. Hmmmmm… A anunțat Cioloș. Nu cumva la solicitarea lui Cioloș, alt Rareș Bogdan? Nu ar fi trebuit să anunțe asta guvernul sau parlamentul României, după o decizie ”suverană”? Că, dacă nu, ce sens mai au? Suntem Africa, deși nici acolo nu se mai poate. Și, odată cu trupele franceze, câte contracte și câți bani, că, de, ”Fratele cel mare” trebuie musai să fie și omenit, nu-i așa? Asta o știam, însă, de la Eminescu: ”Tot ce-n țările vecine e smintit și stârpitură,/ Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură,/ Tot ce e perfid și lacom, tot Fanarul, toți iloții,/ Toți se scurseră aicea și formează patrioții,/ Încât fonfii și flecarii, găgăuții și gușații,/ Bâlbâiți cu gura strâmbă sunt stăpânii astei nații!”

AUTOR:Aurelian PAVELESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *