Pentru că avea un consum mic de apă, o pensionară a fost declarată moartă de furnizor!

Pentru că avea un consum mic de apă, o pensionară a fost declarată moartă de furnizor!

O femeie din Galați a fost anunțată de operatorul de apă și canalizare din oraș că este moartă și că situația alimentării cu apă a gospodăriei în care locuiește trebuie clarificată de urgență, potrivit jurnaliștilor mesajul.ro

Anca Savin, o profesoară ieșită la pensie din Galați, locuiește singură, într-o casă de pe strada Movilei. În ziua de Bobotează, femeia a primit o înștiințare de la Apă Canal prin care era anunțată că a murit și că tot ea trebuie să meargă urgent la sediul companiei ca să clarifice soarta contractului rămas, prin moartea ei, fără titular.

„Cum e posibil așa ceva de la o instituție față de care mi-am plătit mereu datoriile? Sunt cu plățile la zi, poate au zis că dacă am consum mai mic, am murit? Cum să mor? Sunt vie și mă simt bine!

Stau cu acte în regulă în casa pe care am moștenit-o de la mama mea, am certificat de moștenitor, contractul e valabil, încheiat pe numele meu, în 2013. Ce fac acum, dacă îmi taie apa în toiul iernii?”, a declarat pensionara.

O eroare de sistem apărută la actualizarea bazei de date a fost motivul invocat de operatorul regional de apă și canalizare în cazul pensionarei anunțată în ziua de Bobotează că a decedat și că situația contractuală a abonamentului trebuie rezolvată urgent, sub sancțiunea sistării alimentării locuinței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *