CERTIFICATUL COVID DE PE MOBIL ESTE PROVIZORIU. PLANUL ESTE SĂ PURTĂM CODUL ÎN CORP

CERTIFICATUL COVID DE PE MOBIL ESTE PROVIZORIU. PLANUL ESTE SĂ PURTĂM CODUL ÎN CORP

Mii de persoane din Europa și-au implantat deja microcipurile sub piele.

A Conversa" con Magdalena del Amo - YouTube

de Magdalena del Amo – Pe 17 martie 2020, sub titlul „Cronica unui plan diabolic perfect.

Coronavirusul fricii și menținerea animalelor în grajduri”am publicat următorul articol despre planul de dominare și control. Nu este vorba că sunt profet, ci o cercetătoare a ceea ce știm ca Noua Ordine Mondială și conștientă de diferitele strategii pe care „stăpânii lumii”, psihopați cu diplomă, le-au conceput în ultimele decenii și le-au repetat cu ferma lor umană, atât de vulnerabilă, atât de plină de frică profundă și mereu gata să creadă în lideri falși. Iată un paragraf din textul din martie 2020 menționat anterior:

„Aceasta este cronica unui plan diabolic perfect: industria farmaceutică vrea să-și vândă vaccinurile și antiviralele. Organizația Mondială a Sănătății depinde de companiile de medicamente pentru finanțare. OMS clasifică pandemia. Experții internaționali – în slujba sistemului – trag un semnal de alarmă pentru a iniția planul de domesticire. Mass-media pornește ventilatorul intoxicant.

Politicienii – preocupați de pozițiile lor de privilegiu – se fac ecou și formează cabinete de criză. Frica se răspândește și societatea intră în panică. Guvernele iau măsuri extraordinare și declară „stare de alarmă”. Arest la domiciliu pentru întreaga populație. Companiile își opresc producția. Mass-media continuă să intoxice. Frica se transformă în teroare. Toată lumea vorbește despre același lucru. Între timp, finanțatorii și companiile farmaceutice își continuă planul ascuns. Prăbușirea economică controlată se apropie. Societatea – speriată și foarte slăbită emoțional – se pregătește să aplaude vaccinul, cipul sau orice urmează.

Dictatura mondială este aproape un fapt. Noi reguli, noi legi, un stat polițienesc. Vecinul nostru va fi dușmanul nostru, gata să ne denunțe dacă încălcăm norma. Că asta în Spania nu se va întâmpla? Dragă cititor: acesta este deja la porți. Nu continuați să dormiți. Este timpul să ne trezim”.

De-a lungul acestor 22 de luni am publicat, aproape ca un singur subiect, diferitele detalii ale acestei pandemii de design, o cortină de fum pentru a ascunde planul de cucerire al ființelor umane prin sclavia sufletului, prin vaccin și „marca” sa de neșters.

Cu data de 25 martie 2020, intitulat „Identificare digitală ID-2020, planul terifiant al lui Bill Gates pentru a controla umanitatea”, am scris:

„… lucrurile își continuă cursul și se pare că ceea ce am prezis cu ani în urmă este pe cale să cadă. Se apropie vremea mult-așteptului vaccin obligatoriu și a cipului terifiant, din mâna inefabilului nostru Bill Gates. Ceea ce anunță acest profet al calamităților răspunzând la întrebările despre coronavirus, într-o sesiune a Reddit, publicată de unele mass-media care au fost deja cenzurate, despre care își face ecou și El Independiente, din Spania, este să-ți facă părul maciucă, cu excepția celor cu adevărat răi sau proști utili care sunt mai abundenți decât pare.

Magnatul a anunțat că intenționează să pună la dispozitia guvernelor lumii„capsule implantabile, numite de asemenea microcipuri, pentru umanii care au certificate digitale”pentru a-i identifica pe cei afectați de Covid-19. Aceste microcipuri ar arăta – în acest caz particular – cine a fost supus testului de coronavirus și cine a fost vaccinat împotriva acestuia.

Certificatele digitale ale lui Gates nu se referă la nimic despre care știm, ci la un fel de „tatuaj cu puncte cuantice” care îi va detecta pe cei nevaccinați. Problema nu constă în faptul dacă vaccinarea este obligatorie sau nu, ci în discriminarea suferită de cei care nu acceptă noile norme. Imaginați-vă, de exemplu, că certificatul de vaccinare este necesar pentru exercitarea funcției publice, pentru a fi politician, medic, pentru a călători, pentru a intra în unități, pentru a avea cont curent, pentru a cumpăra, a vinde, adică pentru a exista. Cineva nevaccinat se va vedea condamnat să fie un pustnic. Deci inclusiv cei mai reticenți se vor vaccina. Este o chestiune de timp.

S-a speculat mult asupra conținutului vaccinurilor, și nu mă refer la ajutătorii care pot crea efecte adverse, ci la aceste nanoparticule create recent capabile să ne sterilizeze sau să ne modifice ADN-ul pentru a realiza o umanitate transumanistă, o societate a indivizilor-mașină, cyborgizat, fără empatie, controlat la distanță. Avem multe motive să deducem că aceste elite sunt deranjate de sentimentele pe care ființele umane sunt capabile să le genereze atunci când se află într-o stare de vibrație ridicată: iubire, bucurie, optimism, generozitate sau recunoștință. Asta vor să distrugă.

Dean Hamer Interview - THE OUTWORDS ARCHIVE

De fapt, oamenii de știință care lucrează pentru ei au investigat de mult cum să împiedice oamenii să producă aceste emoții nobile; vor să distrugă sentimentul religios și tendința spre sacru, care ar conține acea enigmatică genă VMAT2, pe care geneticianul Dean Hamer a numit-o gena lui Dumnezeu. (Unul dintre cele mai importante roluri pe care le joacă genele lui Dumnezeu în selecția naturală este acela de a oferi oamenilor un sentiment înnăscut de optimism.) Spus într-un mod crud, ne-au prins mințile, iar acum vor inimile și sufletele noastre. Un subiect bun de meditat.

„Cercetătorii de la MIT și de la Universitatea Rice lucrează la el de mult timp, ca un sistem optim de control. „Tatuajele cuantice DOT implică aplicarea de zahăr solubil pe bază de microace care conțin un vaccin și puncte cuantice pe cuprul fluorescent încorporat în capsule biocompatibile la scară micron.”

Acesta va fi implementat prin intermediul companiei ID2020 al cărui proprietar este Bill Gates. Potrivit falsului filantrop, atât de obișnuit să-și vândă minciunile, asta ar rezolva problema a peste un miliard de persoane care trăiesc fără o identitate recunoscută oficial.” Ca întotdeauna, preocupându-se de cei slabi. Aceeași explicație pe care o dă și implantării transgenicelor! Totdeauna făcând bine! Trebuie să ai obraz foarte gros și să fii foarte convins că vorbești pentru biata turmă umană.

Cipul despre care vorbim de multă vreme este un proiect paralel care este finanțat de asemenea de Fundația Bill & Melinda Gates, care conduce MIT-ul menționat anterior. Este un dispozitiv de dimensiunea unei capsule medicinale care se implantează la baza degetului mare – în țările nordice o fac voluntar – care ar conține toate informațiile noastre, chiar și cele mai private.

Pentru proiectul de identificare digitală, ID2020 este legat de IDEO, Accenture, Gavi – deținut de Gates – și Fundația Rockefeller. Pe de altă parte, există ONU, care a acoperit proiectul sub „încapetot” numit „Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite”„Durabil” este o altă mantra de câțiva ani. Termenul de durabil poate face respectabilă orice atrocitate. În același mod, în prezent, vorbind despre investiții în tehnologia wireless și prin satelit este aproape sacră. Aceasta include implementarea rețelei 5G și așa-numitul internet al lucrurilor pentru controlul total al ființei umane”.

Până aici, a fost publicat în martie 2020. Cu toate acestea, acest cip este mult mai puțin periculos decât nanoparticulele pe care le-ar include vaccinurile.

În aprilie 2020, în plină izolare, am publicat următorul text:

Suntem atât de timorați în închisorile noastre improvizate, atât de conștienți de păpușarii de la TV, de intoxicatorii în aceste zile de arest la domiciliu, încât ne-am pierdut perspectiva despre cine suntem și capacitatea de a gândi și a raționa pentru noi înșine, obișnuiți deja la multă supunere și ordinul insuflat. Toată această situație face parte dintr-o mare minciună globală, bine inventată în think tank-urile celor care trag sforile. E timpul să te trezești! Acest strigăt de alarmă este îndreptat către persoanele de bunăvoință, care nu își imaginează că sunt trădate. Nimic din ceea ce se întâmplă nu este ceea ce pare. Incongruența este de așa natură încât, pe de o parte, ne sperie cu morții, iar pe de altă parte, ne ascund cifrele reale. Este ceva groaznic ceea ce se întâmplă, dar epidemia este doar o cortină de fum. Ce este în spate se va vedea, deși deja dau suficiente date pentru a intui ce urmează”.

CONSPIRACIONES CONTRA LA HUMANIDAD – Magdalena del Amo – 1ª MUESTRA DE  MISTERIO Y DIVULGACIÓN – Caja de Pandora

Câteva luni mai târziu, în anexa pentru cea de-a opta ediție a cărții „Conspirații împotriva umanității. Agenda stăpânilor lumii”, fac următoarea reflecție:

Așa ne gândeam noi în aprilie și de fiecare dată devenim mai stabili că pandemia nu este așa, ci un atac la adresa întregii umanități, cel mai mare de când avem istorie.

După ce analizăm toate punctele, ne reafirmăm părerea din primele momente: pandemia este o farsă, un pretext de a ne supune supravegherii și controlului. Mulți oameni de bună-credință se întreabă: „Dar morții? Pentru că au fost morți și sunt încă morți”. Morții erau reali și, în plus, necesari pentru a „îmbrăca pandemia” și a ne speria cu un virus apocaliptic înconjurat de mister. Un virus neletal care, de fapt, a ucis mii de oameni, unii tineri, dar cei mai mulți mai în vârstă, mulți dintre ei bolnavi cronic, puternic medicați și, prin urmare, cu un sistem imunitar slăbit, care ar fi murit în decurs de un an, conform experților. Aceasta este întrebarea. Dar trebuiau sacrificați toți împreună pentru a provoca o stare de psihoză colectivă și pentru ca societatea să accepte orice impunere, oricât de nebună ar fi. Astfel au fost vândute izolarea și alte măsuri restrictive, cu întreaga baterie a mijloacelor de comunicare în slujba puterii, iar jurnaliştii în agonie devotați cauzei.

Conferencia de Seguridad de Munich 2017 | DSN

Dar toate acestea nu au fost altceva decât povestea unei pandemii anunțate de însuși Bill Gates care, în discursul său la Conferința de Securitate de la München în urmă cu câțiva ani, a sfătuit diferitele State să investească în vaccinuri pentru a face față unui viitor război, care nu ar fi cu bombe, dar cu viruși. „… comunitatea internațională trebuie să realizeze că trebuie să se pregătească pentru o pandemie globală”, a spus inefabilul. Cuvinte „înțelepte” de la cineva care, printre alte afaceri, se dedică cercetării virușilor și brevetării acestora, precum și antivirale și vaccinuri. (La o întâlnire a GoalSpeekers, desfășurată la New York în 2019, organizată de Fundația Bill & Gates, Pedro Sánchez a participat ca invitat și a contribuit cu peste o sută de milioane de dolari pentru achiziționarea de vaccinuri) ”.

Societatea merge la abator crezând că merge spre pământul promis, spre lumea fericită. Și așa va fi când va sosi, pentru că capacitatea lor de gândire și reacție va fi atât de slabă încât nici măcar nu-și vor da seama că sunt mutanți, simple bucăți de carne umblătoare cu un cod MAC înăuntru și o serie de circuite dependente de calculatorul Big Brother , entitatea care va acorda permisele de a respira si care va atribui, dupa comoditate, data de expirare a sărăcilor pamanteni.

LUIS MIGUEL BENITO DE BENITO | Casa del Libro

Aceasta va fi faza care urmează trecerii covid. Codul QR nu va mai fi purtat pe mobil, ci pe corp. De fapt, cei vaccinați poartă deja un cod, așa cum a depistat dr. De Benito, dar introdus cu perfide și nedeclarat de autoritățile sanitare. Dacă ei știu! O umanitate fără nimic, dar fericită, așa cum a prezis FMI și a inventat de Forumul de la Davos în runda plină de culoare a Agendei 2030.

Următoarele luni vor fi foarte importante. Situația s-ar putea accelera cu mai multă presiune, chiar și cu crearea virtuală a unei noi variante sau chiar a unui virus mai eficient, care să justifice orice acțiune politico-sanitară. La cealaltă extremă, ar putea exista un armistițiu în pandemie, un fel de exercițiu final, în timp ce ei organizează lovitura de grație. Știm că domul este complet crăpat. Lupta pentru putere este acerbă și există o parte care a abandonat planul primar. De asemenea, este adevărat că, în orice moment, acest lucru s-ar putea întoarce cu susul în jos. În ciuda uniformității observate în societate, vedem mulți oameni treji, chiar vaccinați, care au făcut acest lucru din cauza presiunii familiei sau a fricii de a-și pierde locul de muncă. Este notoriu de asemenea între cei din domeniul sănătății, din ce în ce mai convinși că în spatele acestei pandemii se ascunde ceva ciudat. Există o trezire, care este vizibilă în micile, dar numeroasele oaze ale medicilor, asistentelor, educatorilor, avocaților, părinților, jurnaliștilor, youtuberilor și altor comunicatori ai rețelelor de socializare care lărgesc spectrul disidenței, al afirmării adevărului, al luptei pentru libertate în fața supunerii. Acest lucru ne face să fim foarte plini de speranță în timp ce ținem garda sus. Semne bune vin peste tot. Suntem mulți cei care lucrăm pentru bine. Creatorul nu ne va lăsa singuri.

Traducerea Karen Smith din Alerta Digitalinvictuswebmedia.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *