Stelian Crăciun:„Când ajungi să ceri voie să ieși din casă, să muncești, să mergi la un eveniment, nu mai ești liber. Punct.”

Stelian Crăciun:„Când ajungi să ceri voie să ieși din casă, să muncești, să mergi la un eveniment, nu mai ești liber. Punct.”

Stelian Crăciun, mai cunoscut drept Cedry2k, a spus că în ultimii doi ani simte că i s-a luat libertatea.

Rapperul a declarat în cadrul emisiunii „Aproximativ discuții” de la Happy Fish TV că apariția Armatei pe străzi în timpul pandemiei a fost „dramatică”.

„Când ajungi să ceri voie să ieși din casă, să muncești, să mergi la un eveniment, nu mai ești liber. Punct. Sunt niște drepturi constituționale garantate. În momentul în care s-a oprit Constituția, nu mai există libertate.

Noi, cei mai tineri, putem face un haz de necaz, dar per total, situația e dramatică”, a declarat Stelian Crăciun.

În altă ordine de idei, artistul a vorbit despre activismul dus în societate pentru promovarea homosexualității. Stelian Crăciun s-a declarat împotriva abuzării persoanelor de acest fel, dar nici nu este de acord  cu promovarea lor ca normalitate.

„Nu cred în adopția copiilor de către cuplurile de homosexuali. Cred că fiecare copil ar trebui să aibă un tată și o mamă.

Cred că lupta pentru drepturile homosexualilor a fost deturnată, cred că au deja toate drepturile.

Cei mai mulți homosexuali pe care-i cunosc nu vor să adopte copii, de-aia cred că totul a fost deturnat de cineva care are alte interese, în a ataca partea conservatoare a lumii”.

Stelian Crăciun consideră că România și Europa se află în plin neomarxism.

„Prefer să fiu eu însumi, chiar dacă nemulțumește pe toată lumea. Când am susținut Referendumul pentru Familie, am pierdut mulți fani. Am pierdut și acum, când am anunțat că susțin protestele(împotriva restricțiilor – n.r): vreo 30.000. Dar am și câștigat pe alții.

Ne-am săturat până peste cap de neo-marxism. Din punctul meu de vedere, suntem în plin neo-marxism. Europa nouă este neo-marxistă”, a explicat artistul.

Sursa: r3media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *