Diana Șoșoacă: Raed Arafat are o armată de 90.000 de afgani și alți migranți,va intra peste oameni în casă pentru a-i vaccina obligatoriu

Diana Șoșoacă: Raed Arafat are o armată de 90.000 de afgani și alți migranți,va intra peste oameni în casă pentru a-i vaccina obligatoriu

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat joi, în ședința Parlamentului pentru învestirea guvernului, că va chema lumea la „nesupunere civică” dacă va fi votată legea certificatului verde și a vaccinării obligatorii. Ea a vorbit de o armată de „de 90.000 de afgani și alți migranți”, condusă de Raed Arafat, care va intra peste oameni în casă pentru a-i vaccina obligatoriu.

„Nu m-aș fi gândit niociodată că PSD și PNL vor reuși să guverneze împreună. Suntem în geometria neecludiană: două paralele se întâlnesc la infinit”, a descris Diana Șoșoacă situația.

„Domnule general Ciucă, într-o cu totul altă situație sanitară, poate ar fi fost bine o dictatură militară aici, în Parlament. Mă gândesc la Arafat cu armata lui de 90.000 de afgani și alți emigranți, care vor intra peste noi în case și ne vor vaccina obligatoriu”, a mai spus senatoarea.

Diana Șoșoacă a avertizat că va chema la nesupunere civică dacă certificatul verde va deveni obligatoriu.

„Vă spun în calitat de jurist că există principiul lui Thoreau (Henry David Thoreau, filozof american – n.r.), dreptul la nesupurenere civică. Când veți avea pașaportul verde și veti impune vaccinarea obligatorie, eu personal voi scoate cât pot de mulți români în stradă și veți avea parte de cea mai mare nesupunere civică. Nu voi putea niciodată să votez un astfel de guvern.

Există legitimă apărare.

În condițiile în care vor intra peste noi în case să ne vaccineze, avem dreptul să ne apărăm viața”, a mai declarat senatoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *