Marius Manole renunță la Ordinul Meritul Cultural primit de la Iohannis: ”Pentru mine Președintele României este un trădător”

Marius Manole renunță la Ordinul Meritul Cultural primit de la Iohannis: ”Pentru mine Președintele României este un trădător”

Actorul Marius Manole a anunțat că va înapoia decorația Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler pe care a primit-o, în 2016, de la președintele Klaus Iohannis, în semn de protest.

Actorul anunță, într-o postare pe Facebook, că va merge mâine la ora 10.00 la Palatul Cotroceni pentru a înapoia decorația:

„Am decis să înapoiez decorația Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, cu care am fost decorat în 2016 la Palatul Cotroceni, din partea Președintelui României.

L-am votat pe președinte și țin minte noaptea în care a fost ales. Ce mare bucurie era pe străzi că în sfârșit PSD-ul nu mai putea face rău acestei țări. Urma să avem un președinte care ține cu țara. Ghinion. Nu l-am avut.

Am stat în Piața Victoriei în frig, în ploaie pentru a apăra justiția și democrația. Cand a plecat Dragnea iarăși am crezut ca am învins. Ghinion, propriul nostru președinte urma să ne facă cel mai mare rău.

Omul în care am crezut, pentru care am luptat. Acum PSD intră în Guvern pe ușa din față, pe covorul roșu. De asemenea, VREA SA PREIA ȘI SEFIA COMISIEI JURIDICE DIN CAMERA DEPUTATILOR, cu alte cuvinte să refacă comisia Nicolicea& Iordache, de aceasta data chiar cu PNL. Totul sub oblăduirea președintelui Iohannis. Halucinant, nu?

Nu aș fi crezut că într-o zi va trebui să protestez din nou, chiar dacă datele sunt acum altele. Președintele României pentru mine este un trădător.

Returnez, așadar, decorația primită, mâine la ora 10:00 la Palatul Cotroceni.

Sunt mândru de realizările mele și publicul nu poate fi mințit cu decorații venite din partea celor care nu iubesc țara. Oricum în ultimii ani Cultura nu a reprezentat o prioritate pentru administrația țării.

ps. Plec sa joc in seara asta RICHARD3, sa mai spui Shakespeare nu e actual…”

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *