Fauci recunoaște că eficacitatea vaccinului COVID eșuează

Fauci recunoaște că eficacitatea vaccinului COVID eșuează

Fauci a recunoscut că americani vaccinați sunt încă internați în spital pentru COVID și a spus că rapelurile „vor deveni o parte a regimului standard”.

Dr. Anthony Fauci și democrații de top recunosc public că eficacitatea vaccinului COVID eșuează în timp ce împinge vaccinuri de rapel, pe care Administrația Federală a Medicamentelor (FDA) și Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA le-au aprobat pentru toți adulții americani.

În mai multe interviuri de marți, Fauci a recunoscut că o cantitate „semnificativă” de americani vaccinați sunt internați în spital pentru COVID-19 și a spus că el crede că rapelurile „vor deveni o parte a regimului standard”.

În plin scandal,  într-un interviu difuzat la Summitul STAT din 2021Fauci a spus:, „când aveți un virus la fel de transmisibil precum delta, în contextul scăderii imunității, acea dinamică va avea un impact negativ chiar și pe persoanele vaccinate”.

„Veți vedea infecții revoluționare, chiar mai mult decât vedem acum printre cei vaccinați”, a spus el. Fauci, care conduce Institutul Național de Alergie și Boli Infecțioase (NIAID), a adăugat că acum consideră că injecțiile de rapel „sunt esențiale pentru un regim optim de vaccin”.

El a reiterat aceste remarci într-un interviu separat, marți, cu Axios, spunând că „vaccinurile vor deveni în cele din urmă o parte a regimului standard și nu doar un bonus”. „Pe măsură ce trece fiecare lună, imunitatea scade din ce în ce mai mult. Deci, pe măsură ce trece timpul, veți vedea mai mulți oameni vaccinați pierzând protecția împotriva virusului, a spus el pentru presa.

„Ceea ce începem să vedem acum este o creștere a numărului de spitalizări în rândul persoanelor care au fost vaccinate, dar nu au fost stimulate”, a mai spus Fauci pentru NBC News. „Este o proporție semnificativă, dar nu majoră în niciun caz.”

Cu toate acestea, rapoartele despre spitalizările vaccinate cu COVID-19 au fost obișnuite în ultimele săptămâni, atât în ​​SUA, cât și în străinătate.

Datele divulgate de la Departamentul Apărării luna trecută au arătat că aproximativ 60% dintre americanii în vârstă spitalizați cu coronavirus până în august au fost „complet vaccinați”. În Vermont, aproape trei sferturi din decesele cauzate de COVID-19 în septembrie au fost vaccinate, reflectând un val de cazuri inovatoare în nord-est. Suedia și Regatul Unit au raportat tendințe similare.

Eficacitatea tuturor celor trei vaccinuri COVID aprobate pentru utilizare în SUA a scăzut semnificativ de la începutul anului 2021, potrivit unui studiu publicat la începutul acestei luni în Science. Protecția vaccinului Pfizer-BioNTech împotriva infecțiilor a scăzut la doar 43% în octombrie, în scădere de la 86% în februarie, iar injecția lui Moderna a scăzut la 58% de la 89%. Injecția Johnson & Johnson a scăzut la doar 13% eficacitate.

Împreună cu eșecul din ce în ce mai mare în prevenirea deceselor cauzate de COVID sau a bolilor grave, loviturile experimentale au fost legate de reacții adverse fără precedent, adesea fatale. Sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS), un sistem de urmărire a leziunilor provocate de vaccin, condus de FDA și CDC, a documentat aproape 10.000 de decese potențial legate de vaccinarea împotriva COVID-19.

S-a descoperit că VAERS subestima reacțiile adverse cu până la 99 la sută, iar experții au estimat că numărul real de decese din vaccinuri este de peste 50.000.

Sursa:josbotnita.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *