ULTIMA FRONTIERĂ A COLONIZĂRII: MINTEA TA (VEHICULUL ESTE VACCINUL)

ULTIMA FRONTIERĂ A COLONIZĂRII: MINTEA TA (VEHICULUL ESTE VACCINUL)

Frontiers, una dintre cele mai reputate publicații de experți în neuroștiințe din lume, a avertizat despre modul în care creierele vor fi conectate la Inteligența Artificială și la cloud-ul de date.

Se va realiza, desigur, prin nanoroboți. Mai exact, aplicarea nanoroboților pe creierul uman este numită „nanorobotică neuronală”. Această tehnologie permite urmărirea, înregistrarea și chiar manipularea multor tipuri de informații legate de creier la nivel celular și de asemenea organic. Există trei tipuri: endoneruobots, gliabots și synaptobots, care vor putea să se conecteze la neuronii noștri și să transmită informații fără fir către nor, precum și să primească informații și să le furnizeze creierului.

În același raport se arată că ne confruntăm cu ultima frontieră a colonizării. „Acești nanoboți ne vor traversa bariera hematoencefalică, vor intra în celulele noastre (neuroni) și vor controla ultima redută care le rămâne de colonizat, mintea noastră, gândurile noastre, amintirile noastre”.

Printre concluziile deranjante ale raportului, următoarele: „Știm că această tehnologie există deja și că a fost testată pe animale (maimuțe) și cine știe dacă și pe oameni. Ne îndoim foarte mult că ne vor cere permisiunea de a ne conecta la rețea atunci când au deja metoda perfectă pentru a introduce nanoboții fără consimțământul nostru. Vehiculul este vaccinul. Vaccinurile au venit ca să rămână și care, conform planurilor lor, reprezintă viitorul medicinii ”.

SURSA ARTICOLULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *