Supraviețuitoarea holocaustului din Ucraina Vera Sharav, născută în România:„Frica este un instrument psihologic extrem de puternic, care a fost folosit întotdeauna de politicieni”

Supraviețuitoarea holocaustului din Ucraina Vera Sharav, născută în România:„Frica este un instrument psihologic extrem de puternic, care a fost folosit întotdeauna de politicieni”

Pașapoartele de vaccin „sunt poarta către un stat de supraveghere totalitară”, a spus supraviețuitoarea Holocaustului, Vera Sharav.

Supraviețuitoarea Holocaustului și activista medical Vera Sharav a declarat recent pe un podcast că ar trebui să ne simțim „mai mult decât nervoși” în legătură cu starea actuală a măsurilor de sănătate publică, inclusiv blocaje, vaccinări forțate și teste.

Referindu-se la mișcarea nazistă, Sharav a spus: „Frica este un instrument psihologic extrem de puternic, care a fost folosit întotdeauna de politicieni, naziștii erau deosebit de pricepuți la asta”.

Sharav a fost adusă pe podcast pentru a discuta preocupările gazdei cu privire la direcția în care crede că merg măsurile de sănătate publică. Au discutat o serie de subiecte legate de răspunsul la COVID-19 dat de diferite guverne.

Covid-19 and the massive fail of Journalism with Trish Wood - Ivermectin  for Covid

În opinia gazdei, Trish Wood, există paralele între narațiunea din jurul situației COVID-19 și narațiunea obișnuită în Germania sub nazism care a fost folosită pentru a subjuga cetățenii.

Vera Sharav a fost de acord că este logic să vedem similitudini între acea perioadă și timpul nostru. O preocupare deosebită pentru Sharav și Wood este faptul că medicii de atunci, ca și acum, erau în mare parte prinși de idei care au afectat oamenii la o scară semnificativă.

Vera Sharav a menționat în mod specific eugenia ca un subiect care i-a ocupat pe medici în perioada premergătoare mișcării naziste din Germania. „La începutul secolului [al XX-lea], întreaga unitate academică era impregnată cu eugenie, provenind de la Darwin”.

Sharav crede că ideea darwinistă de „supraviețuire a celor mai puternici” a fost adoptată de oficialii din sănătatea publică. „Ceea ce se întâmplă cu o politică de sănătate publică este că funcționarii din domeniul sănătății publice decid cine va trăi și cine va muri.” Această mentalitate este, potrivit ei, ceea ce a dus la tragediile care au avut loc în Germania.

Ea este îngrijorată de faptul că aceeași mentalitate a devenit omniprezentă în sănătatea publică actuală și în discursul medical. „Am ajuns la concluzia că, atunci când medicii se aliniază cu guvernul – corporațiile în acest sens – renunță la responsabilitatea lor morală și profesională față de pacientul individual”.

În opinia ei, este „o prostie” să sugerăm că sacrificarea drepturilor indivizilor conduce la binele comun; ea a spus acest lucru referindu-se la ortodoxia acceptată a blocării societății pentru a proteja un subgrup al populației.

„Ca funcționari publici, ei vorbesc despre binele comun. Cine are autoritatea de a decide care este binele mai mare? … Dacă indivizii sunt oprimați sau retrogradați la cetățeni de clasa a treia … ce fel de societate este? Acum suntem la poarta acestui lucru.”

Când a fost întrebată dacă acrede sau nu că suntem de fapt pe punctul de a fi o societate asemănătoare nazismului și de ce, Sharav a răspuns cu emfază: „Absolut … Unul dintre principalele lucruri care s-au întâmplat în aceste 18 luni ale pandemiei este că frica a fost arma majoră care i-a ìmpiedicat pe oameni sa gândească cu claritate. A izolat oamenii și i-a învățat pe copii să nu aibă încredere în alte persoane: „S-ar putea să fie infectați, s-ar putea să mă infecteze pe mine”. ”

În plus, ea a declarat că pașapoartele de vaccinare „sunt poarta către un stat de supraveghere totalitară”. Ea a adăugat: „a fost sub naziști, a fost sub Stalin, a fost sub Mao – este încă în China – aici ne îndreptăm dacă permitem să se întâmple”.

Sharav a spus că Holocaustul a implicat o legătură unică între unitatea medicală și obiectivele naziștilor. „Hitler atunci, în calitate de conducător, ca si guvernanții de acum, a cedat în fața funcționarilor din domeniul sănătății. În mod constant ni se spune „urmăm știința.” Drept urmare, ea spune că asistăm acum la o „răsturnare completă a civilizației umane ”.

Ea a spus că o mare parte din vina pentru starea actuală a lucrurilor trebuie pusă pe seama adulților care trebuie să „se trezească” și care „merg ca zombii”. Ea a declarat că „mascarea forțată este echivalentul stelei galbene a lui David pe care noi, ca evrei, trebuia să o purtăm. Degradează umanitatea noastră ca ființe umane libere ”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *