Întrebat de jurnalistul Remus Rădoi,Octavian Jurma admite că NU ESTE EPIDEMIOLOG

Întrebat de jurnalistul Remus Rădoi,Octavian Jurma admite că NU ESTE EPIDEMIOLOG

”Previziunile sumbre ale epidemiologului Octavian Jurma. Cum ne putem proteja în valul 4”

”Epidemiolog Octavian Jurma: Școlile din mai multe județe se vor închide după doar două săptămâni”

” Epidemiologul Octavian Jurma vorbește din nou de ‘Lombardia’, în România. Cum ne putem proteja în valul 4”

” Epidemiologul Octavian Jurma: „Valul 4-Delta este o certitudine. Va începe în România în următoarele 1-3 săptămâni”

Acestea sunt doar câteva din titlurile pe care le găsim la cele mai importante publicații de știri dar și televiziuni din România.

Luni seară, în cadrul emisiunii ”STAREA DE VEGHE” prezentată de Adriana Bahmuțeanu la  postul de știri News România, unul dintre invitați a fost chiar Octavian Jurma. În urma unei intervenții telefonice din partea jurnalistului Remus Rădoi care îi lansează lui Octavian Jurma întrebarea dacă este sau nu medic epidemiolog deoarece, după cum a afirmat domnul Rădoi, din informațiile pe care le deține nu ar fi, domnul Octavian Jurma a recunoscut că nu este medic epidemiolog nu a practicat și nici nu are studii în această direcție. Cu toate acestea, ne amintim faptul că, deși în cadrul emisiunilor moderatorii îl prezentau drept Epidemiologul Jurma, acesta nu a intervenit în nici un moment pentru a-i corecta deoarece, după cum a afirmat chiar dânsul luni seară, nu este Epidemiolog.

Cu toate acestea, amintim faptul că în ultimul an Octavian Jurma a fost prezent în cadrul mai multor emisiuni de știri unde și-a exprimat părerea cu privire la virus și a militat pro-vaccinare din poziția de medic epidemiolog deși nu era, inducând astfel publicul în eroare deoarece telespectatorii puteau să se bazeze pe spusele domnului Jurma și să-i urmeze sfaturile gândindu-se că acesta are mulți ani de studii în spate și alți ani de practică, lucru total greșit.

Iată momentul în care Octavian Jurma recunoaște că nu este epidemiolog, după ce a fost întrebat despre acest aspect de Remus Rădoi, moderatorul emisiunii România Unită:

Sursa:NewsRomania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *