Avocat Daniel Ionaşcu, despre certificatele de vaccinare: „Oare cineva face o afacere cu noi şi cu viața noastră?”

Avocat Daniel Ionaşcu, despre certificatele de vaccinare: „Oare cineva face o afacere cu noi şi cu viața noastră?”

Daniel Ionaşcu, avocat şi președinte executiv al PPUSL, a comentat măsura obligativității certificatului de vaccinare despre care a declarat că nu îi vede utilitatea mai ales că cei care s-au vaccinat sunt bolnavi cu certificatul în mână.

„Eu nu înțeleg epoca aceasta a penibilului în care trăim. Ca avocat trebuie să vă spun că proba fondamentală a rezultatului vaccinării este tocmai valul 4.  Dacă vaccinul este atât de bun împotriva COVID-ului cum se face că avem valul 4 care nu trebuia să mai existe?

Să vină cineva să îmi spună că eu am nevoie de o hârtie prin care să vă dovedesc dumneavoastră că nu am COVID și cu asta să pot intra și dumneavoastră care nu aveți hârtia nu, în contextul în care dumneavoastră puteți să fiți sănătoasă și o să fiu bolnav cu hârtia mână.

„Poate există o comandă mondială?”

Ori este o comandă mondială la care aderă foarte bine și mai marii noștri de astăzi, ceea ce pentru mine este de-a dreptului scabros, de-a dreptul penibil. Adică, îmi dă de gândit că întradevăr poate există o comandă mondială. Să moară cineva, să moară bătrânii să ne pună în pericol. Nu înțeleg de ce nu reacționăm la treaba asta.

Și în al doilea lucru nu înțeleg incapacitatea organelor statului de a scoate în lumină marii medici. Unde este profesorul Dorin Sarafoleanu. Unde este profesorul Lascăr. Unde este profesorul Sinescu, unde sunt ceilalți profesori, Unde sunt oamenii care au salvat vieți și sunt recunoscuți în plan mondial. Şi cum se poate să avem în conducerea statului numai oamenii de care nu a auzit nimeni, incompetenți și categoric care ne conduc iată spre valul 4.

Noi vrem să scăpăm de pandemie sau nu vrem să scăpăm de pandemie. Oare nu cumva cineva face o afacere cu noi şi cu viața noastră? Şi atunci noi trebuie să reacționăm doar pe Facebook între noi cu tot felul de fake news-uri. Sau cu adevărat să arătăm o dată pentru totdeauna că România aceasta este a noastră a tuturor, iar în România se poate gândi și corect pentru că este minimă logică.

Nu certificatul verde îmi certifică mie că nu sunt bolnav. Mai mult, s-a arătat că, cu vaccin, cu certificat verde mână să fii bolnav să contaminezi pe alții. Şi atunci să faci discriminare aceasta? Ne duce cu 1.000 de ani înapoi societatea noastră, ca principii de drept, o discriminare de asemenea natură „, a spus avocatul Daniel Ionaşcu la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *