Un bărbat din Slatina și-a luat viaţa după ce a primit factura de curent

Un bărbat din Slatina și-a luat viaţa după ce a primit factura de curent

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Slatina a fost găsit fără suflare în apartamentul său. Bărbatul s-a spânzurat după ce a primit plicul în care era factura de la curent.

Ca mesaj de adio, acesta ar fi scris pe factură: „Ultima variantă, o moarte”.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, poliţiştii au fost sesizaţi despre decesul bărbatului de către un coleg de serviciu al acestuia, care l-ar fi căutat acasă pentru că nu-i mai răspundea la apelurile telefonice de aproape două zile.

„La data de 11 iulie a.c, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit spânzurat, la domiciliul său, din municipiul Slatina. Pentru efectuarea de cercetări la faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, care a stabilit faptul că bărbatul locuia singur. În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violenţă pe suprafaţa corpului”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Se pare că bărbatul ar fi recurs la acest gest în urmă cu câteva zile. Anchetatorii au ajuns la această concluzie deoarece corpul bărbatului era deja în stare de putrefacție în momentul în care a fost descoperit.

Se fac cercetări pentru a se descoperi exact ce s-a întâmplat.

Bărbatul era angajat la ARLO Slatina, însă de aproximativ o săptămână aflase că intrase în șomaj tehnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *