În anul 1983, Fauci a încercat să răspândească isteria în masă în ceea ce privește SIDA

În anul 1983, Fauci a încercat să răspândească isteria în masă în ceea ce privește SIDA

Cel mai fals „doctor” al Americii, Anthony Fauci, are o boală. Iar această boală este caracterizată de frica de alte ființe umane, de frica de intimitate și de dorința narcisistă de a impune aceste frici tuturor celorlalți în numele „prevenirii bolilor”, o șmecherie pe care o vinde de peste 40 de an

De fapt, a fost anul 1983, când Fauci a acordat următorul interviu despre presupusul virus al SIDA, în care susținea că contactul întâmplător, cum ar fi o îmbrățișare sau o strângere de mână, ar putea să-l transmită între prieteni și membrii familiei. Suna familiar?

Dacă o face, asta se datorează faptului că Fauci încă mai astăzi se teme. Fauci s-a ocupat de frică de vreo jumătate de secol, se dovedește, înlocuind în mod constant ultimul „virus” în timp ce încearcă să-i sperie pe oameni să se teamă de alți oameni ca și cum toți ceilalți ar fi un fel de vector al bolii de mers pe jos.

Urmăriți mai jos respectivul interviu, în limba engleză, pentru a vedea cum îi plăcea lui Fauci să se dea mare, așa cum o face și astăzi, despre ceea ce crede că știe despre virusuri:

După cum veți vedea în mod clar, lui Fauci îi plăcea să se audă vorbind pe atunci, la fel ca astăzi. Și, la fel ca astăzi, lui Fauci îi plăcea să vorbească în cercuri, folosind cuvinte sofisticate, fără să spună aproape nimic cu adevărat substanțial.

Acest sindrom a evoluat în ultimele câteva luni”, alerta Fauci în ’83 cu privire la SIDA. „Se pare că, pe măsură ce trece fiecare lună, sau chiar săptămână, aflăm un pic mai multe despre cum poate ieși din constrângerile sale epidemiologice inițiale”.

La început, după cum știți, s-a considerat că boala este limitată la comunitatea homosexuală masculină și apoi la consumatorii de droguri intravenoase, iar apoi am început să vedem că sunt atinse grupuri precum haitienii, hemofilicii, ceea ce are ca implicații posibilitatea transmisiei prin transfuzii de sânge.”

Fauci a mințit în legătură cu SIDA, iar acum minte în legătură cu coronavirusul.

Bine, și ce s-a petrecut apoi, poate vă întrebați? Nu prea multe. Virusul SIDA despre care vorbea Fauci în ’83 nu s-a materializat niciodată în modul în care a spus Fauci că o va face – la fel cum coronavirusul Wuhan (covid-19) de astăzi nu s-a materializat niciodată așa cum a spus el.

Când ai o situație pe care o vedem aici… în care copiii, contactele din gospodărie, fie ale unor persoane cu SIDA, fie ale unor persoane cu risc ridicat de SIDA, au într-adevăr, cel puțin un număr semnificativ dintre ei au ceea ce pare a fi un sindrom identic cu sindromul SIDA, asta îți spune că este foarte posibil ca simplul contact intim în afara contactului sexual sau calea de transmitere sanguină să fie un mecanism posibil prin care această boală poate fi transmisă”, a declarat Fauci în mod eronat.

Implicațiile pentru răspândirea chiar și la alte grupuri în afară de sugari și copii [sic] devin ceva ce este necesar să fie luat în calcul. Cred că va avea un impact major asupra gândirii noastre cu privire la care vor fi limitele reale ale acestui sindrom.”

Când a fost întrebat în mod specific cum se poate transmite SIDA, Fauci a răspuns: „Doar contactul apropiat obișnuit pe care îl vedem în relațiile interpersonale normale”.

Este adevărat? Bineînțeles că nu. Dar când a spus vreodată Fauci ceva adevărat? Aproape niciodată.

Sursa:josbotnita.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *