Politia și Armata din Austria refuză să controleze „certificatele verzi” în numele „libertății și demnității umane”

Politia și Armata din Austria refuză să controleze „certificatele verzi” în numele „libertății și demnității umane”

Poliția și armata refuză să controleze permisul de sănătate în numele „libertății și demnității umane”. Ei se vor alătura unei ample demonstrații împotriva izolării obligatorii pe 20 noiembrie 2021 la Viena.

La doar câteva zile după ce cancelarul austriac Alexander Schallenberg a hotărât să izoleze persoanele nevaccinate, politicienii și sindicatele au anunțat o revoltă de proporții împotriva acestei măsuri de ucidere a libertății, unică în lume.
Liderul Partidului Libertății (FPÖ), Herbert Kickl, a cerut o „ mega-demonstrație” pe 20 noiembrie la Viena.

La scurt timp după aceea, președintele Uniunii Forțelor Armate austriece (FGÖ) Manfred Haidinger a urmat exemplul și s-a alăturat într-o scrisoare publicată la 14 noiembrie. El intenționează să „apere drepturile și libertățile fundamentale”. FGÖ precizează că „toată lumea” este autorizată să demonstreze, chiar și în caz de izolare!

Obligația de control impusă de ministrul de Interne, Karl Nehammer a fost deja respinsă de sindicatul polițiștilor. În plus, Uniunea Forțelor Armate Austriece anunță că va participa la această mare adunare de la Viena.

Guvernul este panicat

Este o palmă usturătoare pentru guvernul care, potrivit presei austriece, creează din ce în ce mai multă panică.
Președintele Sindicatelor Social Democrate (FSG) și al Sindicatului Poliției, Hermann Greylinger, nu a lăsat nicio îndoială într-un interviu, că poliția se simte în imposibilitatea de a efectua aceste verificări, potrivit săptămânalului Wochenblick.

Manfred Haidinger (FGÖ) adaugă în scrisoarea sa: „Menționăm prin prezenta că participarea la adunări este un drept legal deosebit de protejat și că este luat în considerare și în proiectul de ordonanță disponibil în prezent. Participarea și călătoria în toată Austria sunt permise. »
Deși persoanele nevaccinate sunt sfătuite să călătorească cu transportul privat.

Scrisoarea amintește în cele din urmă că „interzicerea unei întâlniri planificate de cetățeni, precum și interzicerea întrunirii partidelor politice au fost recunoscute ca ilegale” de către Curtea Administrativă din Viena.

Sursa:infodujour.fr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *