IOSEFINA PASCAL: “NUMĂRUL MARE DE INFECTĂRI CE VA VENI DIN OCTOMBRIE VA FI PUS PE SEAMA COPIILOR”

IOSEFINA PASCAL: “NUMĂRUL MARE DE INFECTĂRI CE VA VENI DIN OCTOMBRIE VA FI PUS PE SEAMA COPIILOR”

Jurnalista News România Iosefina Pascal  a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „În România urmează un scenariu de coșmar în octombrie, de tip Lombardia 2020”.

Iosefina Pascal consideră că un astfel de scenariu ar fi pregătit după congresul PNL ce va avea loc duminică, 25 septembrie. „Vom fi puși pe coji de nuci în mod oficial. Noi, împreună cu bulgarii, vom fi exemplul greșit, oile negre ale Uniunii Europene. Asta pentru că suntem în coada clasamentului în ceea ce privește vaccinarea, chiar dacă premierul Cîțu a comandat 150 de milioane de doze”.  

„Vina va fi pusă pe seama copiilor”

Numărul mare de infectări ce ar urma să vină din luna octombrie în România va fi pus, conform Iosefinei Pascal, “pe seama copiilor și pe faptul că aceștia merg la școală. Este insistența asta continuă de a teroriza copiii, părinții și bunicii. Tocmai de aceea! Atacând copiii, ataci tot ce este în jurul lor, practic, pe toată lumea”.

„Am mușcat anul trecut cu online-ul, o să mai mușcăm și de data asta” – susține jurnalista.

Va fi Raed Arafat țapul ispășitor?

„Domnul Raed Arafat a încercat mereu să obțină mai multă putere decât a avut” – susține jurnalista. „Cu toate astea, nu cred că-și dă seama că politicienilor le convine acest lucru”.

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne din România, ar urma să ocupe aceaastă poziție pentru că, după această pandemie, „sprijinul popular nu mai există, iar el va fi direct acuzat. El vine cu aceste propuneri insalubre și ilegale și neconstituționale” – subliniează Iosefina Pascal.

Sursa:radiogoldfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *