Oʟᴀɴᴅᴀ: O comisie de anchetă extraparlamentară solicită suspendarea imediată a vaccinării. Numărul ᴅᴇcᴇsᴇʟoʀ este de trei ori mai mare decât numărul raportat efectiv

Oʟᴀɴᴅᴀ: O comisie de anchetă extraparlamentară solicită suspendarea imediată a vaccinării. Numărul ᴅᴇcᴇsᴇʟoʀ este de trei ori mai mare decât numărul raportat efectiv

Oʟᴀɴᴅᴀ: O comisie de anchetă extraparlamentară solicită suspendarea imediată a vaccinării. Numărul ᴅᴇcᴇsᴇʟoʀ este de trei ori mai mare decât numărul raportat efectiv.

Dacă te uiți la ce este această comisie, vei vedea că este recomandată de Reiner Fuellmich și că și-a unit deja ғoʀțᴇʟᴇ cu grupuri de avocați din alte șapte țări pentru a depune o ᴘʟâɴԍᴇʀᴇ la ICC.

Această cerere de suspendare a vaccinării pentru cifre false este foarte ingenioasă, deoarece pur și simplu cere timp pentru a verifica cifrele ᴅᴇcᴇsᴇʟoʀ și efectelor secundare datorate vaccinurilor … Cei care ar refuza această cerere devin, prin definiție, responsabili.

Un comitet oʟᴀɴᴅᴇz de anchetă înființează o linie telefonică pentru ᴅᴇcᴇsᴇle legate de vaccinul C̫o̫v̫i̫d̫, care sunt de trei ori mai mari decât cifrele oficiale din această etapă.

Site-ul internet al Vaccination Hotline, o inițiativă a comisiei de anchetă extraparlamentară 2020 (BPOC2020) din Oʟᴀɴᴅᴀ, este online. Pe această linie directă, cetățenii pot raporta efectele secundare și ᴅᴇcᴇsᴇle după vaccinarea cu unul dintre vaccinurile C̫o̫v̫i̫d̫.

„Linia directă de asistență a fost înființată pentru că suntem profund îngrijorați de înregistrarea efectelor secundare și a ᴅᴇcᴇsᴇʟoʀ de către Lareb, agenția oficială guvernamentală care înregistrează efectele secundare ale мᴇᴅιcᴀмᴇɴтᴇʟoʀ”, explică BPOC2020.

„Numărul rapoartelor de ᴅᴇcᴇsᴇ prin vaccin pe care le-am primit este de aproximativ trei ori mai mare decât cel de la Lareb. În plus, Lareb nu a furnizat încă informații cu privire la stabilirea unei relații cauzale între rapoartele înregistrate și vaccinări ”, a adăugat.

Numărul real al rapoartelor este mai mare, deoarece BPOC2020 nu a putut încă să contacteze toți reporterii. Pe baza acestor rapoarte, va fi pregătit un raport de investigație, pe care comisia îl va utiliza într-o procedură accelerată împotriva departamentului de sănătate, care se așteaptă să aibă loc în curând.

Comitetul speră că ordinul va duce la suspendarea imediată a vaccinărilor. „Toate semnalele pe care le primim indică o situație de urgență”, a spus președintele comisiei, Dr. Pieter Kuit, într-un mesaj video.

Agnes Kant, directorul Lareb, a invitat BPOC2020 la o întâlnire pe 9 septembrie.

„Este important pentru noi ca Lareb să fie la curent cu cererile pe care le-am primit aici”, spune Kuit.

Între timp, procesul accelerat continuă, subliniază el. „BPOC2020 consideră că, campania de vaccinare ar trebui suspendată imediat, astfel încât să poată fi efectuată o investigație amănunțită asupra vaccinurilor și posibila cauzalitate între raportările de ᴅᴇcᴇsᴇ și daune asupra sănătății și vaccinărilor.”

Până în prezent, 1.504 de ᴅᴇcᴇsᴇ și 1.496 de cazuri de văтăмᴀʀᴇ ԍʀᴀvă au fost raportate centrului de vaccinare ca urmare a vaccinării C̫o̫v̫i̫d̫.

SURSA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *