Celebrul boxer Oscar De La Hoya: ,,În ciuda faptului că sunt complet vaccinat, am contractat Covid,,

Celebrul boxer Oscar De La Hoya: ,,În ciuda faptului că sunt complet vaccinat, am contractat Covid,,

Oscar de La Hoya, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit vineri că a fost spitalizat din cauza coronavirusului, spunând într-o declarație transmisă pe Twitter și Instagram: „Am vrut să aflați direct de la mine că, în ciuda faptului că sunt complet vaccinat, am contractat Covid și nu voi putea lupta weekendul viitor”, relatează Yahoo News.

De La Hoya a vorbit, despre îmbolnăvirea cu COVID-19 într-un videoclip filmat din spital. „Adică, ce șanse am eu să iau COVID-19? Am avut grijă de mine și asta chiar, chiar m-a dat gata”, a spus el.

Diagnosticul de  COVID-19 al lui De La Hoya vine la cinci luni după ce sportivul și-a anunțat revenirea în box. El a luptat ultima dată în decembrie 2008, când a pierdut în fața lui Manny Pacquiao.


Când și-a anunțat retragerea, în 2009, De La Hoya câștigase campionate mondiale la șase categorii de greutate diferite, încheindu-și cariera cu un record de 39-6.


„Uite, a trecut mult timp, da”, a declarat el anul trecut pentru ESPN despre viitoarea sa revenire. „Dar, de fapt, lovitura mea se simte mai rapidă ca niciodată. Trebuie să mă asigur că pregătirea mea este perfectă, că sănătatea mea este bună.”

Sursa/ActiveNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *